Kan jeg vælge eller se mine outfits, inden de bliver sendt til mig?

Det fedeste ved The Cloakroom er, at du ikke længere behøver at røre en finger i forbindelse med shopping. Du slipper for at bruge tid på og bekymre dig om at udvælge det perfekte outfit. Dette gør vi for dig. Det eneste, du behøver at gøre, er at give os er dine størrelser, ønsker og præferencer. Så sørger vi for at sammensætte to outfits til dig.