Hvor kan jeg tjekke om betalingen for min boks er blevet modtaget?

Du kan finde alt information omkring din bestilling på The Cloakrooms hjemmeside. Ved at vælge 'Mine Bestillinger' fra menulinjen kan du se, om din boks allerede er betalt. Det kan tage op til tre dage før systemet har registreret betalingen, alt afhængig af dit kreditinstitut. For at vi kan behandle din betaling så hurtigt som muligt er det vigtigt at du angiver dit regningsnummer ved overførsel af beløbet.