hvordan kan jeg indløse min rabatkupon?

Du kan indtaste rabatkuponerne både før du bestiller og i løbet af at du udfylder den online returnering. Rabatkuponerne medregnes derefter automatisk når din faktura oprettes.

Dette gør sig gældende for hjemmesiden såvel som vores mobile apps for Android og iOS.

Bemærk venligst er der er forskellige typer af rabatkuponer som ikke altid kan kombineres med hinanden. Endvidere er der rabatkuponer som kun er gyldige indenfor en hvis tidsperiode eller som hænger sammen med et minimum købs-beløb.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som med glæde vil besvare eventuelle spørgsmål du har omkring dine rabatkuponer.