Hvornår vil The Cloakroom sende mig en boks?

Du vil modtage en Cloakroom Boks når du har lavet en bestilling via dit login på vores hjemmeside, eller gennem vores app. Forsendelsen tager normalt mellem 7-10 hverdage.

Udover dette tilbyder vi en specielt simpel og behagelig service: The Cloakroom Boksplan. Du bestemmer selv om du vil modtage en boks hver 2,3 eller 4 måned. Vi sørger for resten. Du kan selvfølgelig altid ændre leverings-datoen for boksen, pause boksplanen eller deaktivere den helt.

Andre måder at bestille en Cloakroom Boks på:
I hver Cloakroom Boks vi sender til dig, vil du finde en feedback-form, hvorpå du kan angive hvornår du ønsker at modtage næste boks. Så snart vi modtager denne feedback-form sørger de personlige shoppers for at behandle bestillingen på den ønskede dato.